geld lenen kost geld

Nieuws over geld lenen

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Laatste ontwikkelingen op de leenmarkt

Op Lening.nl houden wij u graag op de hoogte van alles wat er speelt rond het onderwerp geld lenen en zakelijk geld lenen. Zo kunt u de actuele rentes vergelijken en zien hoe de historische leenrentes zich ontwikkeld hebben. Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws.

Lening bij overlijden

Wat gebeurt er met een lening als je komt te overlijden voordat die is afgelost? Krijgen jouw nabestaanden dan kwijtschelding van de bank?

Geld lenen voor je bedrijf

Heb je geld nodig voor je bedrijf? Dan zoek je een zakelijke lening… wat voor lening en bij welke kredietverstrekker moet je zijn? Goed vergelijken!

Achteraf betalen via Riverty gratis?

Een aankoop achteraf betalen – BNPL, Buy Now Pay Later… nogal verraderlijk. Dit kan o.a. via Riverty (nieuwe naam van AfterPay). Is dat gratis?

Waarom lenen snel duurder kan worden

Persoonlijke leningen zouden zomaar binnenkort behoorlijk duurder kunnen worden. Dan ga je dus meer betalen voor geld lenen – waarom is dat?

Lastige tijd overbruggen met lening

Als je moeilijk kunt rondkomen kun je proberen geld te lenen om de lastige periode te overbruggen. Topidee – probleem voorlopig opgelost. Toch?

Geen lening meer bij Rabobank?

Bijzonder: Rabobank verstrekt zelf geen leningen meer, de bank verwijst door naar Freo. Online een lening aanvragen kun je ook bij Lening.nl!

Geld lenen voor zonnepanelen

Wil jij ook graag zonnepanelen op je dak maar heb je het geld niet op je spaarrekening? Geld lenen voor zonnepanelen kan op verschillende manieren!

Lening heeft gevolgen voor hypotheek

Een openstaande lening heeft gevolgen als je een huis wilt kopen: jouw maximale hypotheek kan er fors lager door worden. Weet jij er alles van?

Lening oversluiten kan slim zijn

Een lening oversluiten – wat is dat eigenlijk? En hoe werkt het? Het kan hartstikke slim zijn en goed geld opleveren, kijk maar!

Zorgen over jouw BKR registratie?

Maak jij je zorgen over jouw BKR-registratie? Een registratie is niet slecht, een A-codering zorgt wel voor problemen. Wat kun je daar aan doen?

Geld lenen is toch niet slecht?

Het is niet slecht om geld te lenen, soms is het gewoon nodig. Een lening afsluiten is prima als je weet wat je doet –

Geld besparen op jouw lening

Geld besparen op jouw lening Geld besparen is nogal hot in deze tijd. Dat is niet verwonderlijk: alle prijzen stijgen in een noodtempo. Dat komt

Hoe kun je goedkoop geld lenen?

Geld lenen kost geld, dat weten we wel. Natuurlijk betaal je het liefst zo weinig mogelijk voor een lening. Hoe kun je zo goedkoop mogelijk

Hoeveel kost geld lenen eigenlijk?

Geld lenen kost geld – dat hoor je altijd bij reclames. Maar hoeveel kost geld lenen dan eigenlijk? Betaal je ook kosten voor een lening?

Geld lenen voor de energierekening

Wat wordt er gedaan aan die onbetaalbare energieprijzen? Het is wat met die energieprijzen. De tarieven vliegen omhoog, de rekening wordt voor heel veel mensen

Lening afsluiten of geld besparen?

Wat moet je doen als jouw inkomen ook z’n eind bereikt? Als je geld tekort komt kun je twee dingen doen: minder uitgeven of meer

Saldodipje levert onverwacht probleem op!

Saldodipje levert onverwacht probleem op! Minileningen kunnen zorgen voor afwijzing leningaanvraag Het is zo verleidelijk als je even snel geld nodig hebt: een minilening afsluiten

Besparen op je lening

Besparen op je lening Lagere maandlast geeft ruimte in je budget Het zijn best heftige tijden voor veel mensen, en het zou goed kunnen dat

Rente persoonlijke lening blijft dalen

Rente persoonlijke lening blijft dalen Leenrente is met 3,5 procent nog nooit zo laag geweest Het blijft stuivertje wisselen bovenaan de toplijstjes bij de persoonlijke

Zakelijke leningen bij het BKR

Zakelijke leningen bij het BKR Geen volledig overzicht van zakelijke kredieten Gisteren was in het nieuws dat in Nederland bijna 100.000 ondernemers eind vorig jaar