Let op! Geld lenen kost geld
Nieuwsbericht van:

Leenrente Lender en Spender omlaag

Scherpste rente bij bedragen rond de 10.000 euro

Kredietverstrekker Lender en Spender verlaagt per 20 november de leenrentes van de persoonlijke lening. Het gaat om een flinke verlaging van 7% naar 5,1% bij bedragen tussen de 10.000 en 15.000 euro. Hieronder zie je een overzicht van de rentes van Lender en Spender na de renteverlaging.

Lender en Spender persoonlijke lening:

Rente lening Lender en Spender november 2018
Rentes per 20 november 2018

Over Lender en Spender

Lender en Spender is een relatief nieuwe kredietverstrekker met een bijzondere aanpak. Het geld dat Lender en Spender uitleent wordt gefinancierd door particulieren en bedrijven. Je kunt dus lenen bij Lender en Spender, maar ook je geld investeren in leningen van anderen. Beide opties gebeuren zonder tussenkomst van een bank. Lender en Spender geeft aan kosten te kunnen besparen door het wegsnijden van de bank waardoor de rente laag gehouden kan worden. Lender en Spender berekent wel 1 procent afsluitkosten. Met deze extra kosten wordt al rekening gehouden in de renteoverzichten op Lening.nl (dus ook in de tabellen op deze pagina).

Laagste rente bij 10.000 euro

Dat de rentes bij Lender en Spender nu scherp zijn, blijkt wel uit onderstaande figuur. Daar vind je de actuele top 5 van leningen bij een leenbedrag van 10.000 euro.

Vergelijking rente lening november 2018
Rentes per 20 november 2018

Direct alle leningen vergelijken

Hogere leenbedragen

Lender en Spender biedt niet voor ieder leenbedrag een scherpe rente aan. Bij leenbedragen boven de 15.000 euro gaat de rente fors omhoog en is de kredietverstrekker momenteel terug te vinden onderaan de lijstjes. En bij bedragen boven de 25.000 euro kun je momenteel helemaal niet bij Lender en Spender terecht.

Als het aan Robert Leclercq - directeur van Lender en Spender - ligt, komt daar op korte termijn verandering in. Waar het afgelopen jaar voor Lender en Spender vooral ging om de leenmarkt te leren kennen en de processen op orde te krijgen, is het de bedoeling om vanaf nu te groeien. En Leclercq beseft dat groeien in deze competitieve markt alleen kan met een scherpe rente. Ook bij hogere bedragen. Volgens Leclercq zal Lender en Spender volgend jaar dan ook hogere leenbedragen aanbieden waarbij de intentie aanwezig is om qua rente in de top van de rentelijstjes terug te komen.

Maximale lening berekenen
Lening.nl maakt gebruik van cookies.