Let op! Geld lenen kost geld
Nieuwsbericht van:

Leenrente bij DEFAM verhoogd

Goedkoopste lening nu van Freo

Kredietverstrekker DEFAM heeft de rente op de Premium variant van haar Persoonlijke Lening en de Huiseigenaar Persoonlijke Lening per 11 maart 2019 verhoogd. Daarmee verliest DEFAM de nummer 1 positie bij de goedkoopste PL, die gedeeld werd met Freo.

Renteverhoging onverwacht

De renteverhoging is best opvallend, aangezien DEFAM de rentes eind 2018 pas had verlaagd en de rentetrend sindsdien - als we kijken naar bijv. de kapitaalmarktrente, hypotheekrente en spaarrente - nog steeds dalend is.

Splitsing rentelijst in meer categorieën

Naast de renteverhoging heeft DEFAM ook de indeling van de rentelijst aangepast. Waar ze tot op heden één categorie hadden voor leenbedragen va € 25.000 t/m € 75.000 hebben ze die nu gesplitst in tweeën. Voor leningen van € 25.000 t/m € 50.000 geldt nu een andere rente dan voor bedragen van € 50.000 t/m € 75.000.

Rente DEFAM Persoonlijke Lening Premium per 11 maart 2019
Nieuwe rente van DEFAM Persoonlijke Lening Premium

Goedkoopste persoonlijke lening

Tot de renteverhoging bij DEFAM stond deze lening op een gedeelde eerste plaats in de ranglijst van goedkoopste leningen. Die eerste plaats werd gedeeld met Freo. Door de verhoging is de laagste rente op een PL alleen bij Freo te vinden.

, Laagste rente persoonlijke lening in maart 2019
Top 5 persoonlijke leningen met laagste rente

Direct alle leningen vergelijken

Maximale lening berekenen
Lening.nl maakt gebruik van cookies.