Let op! Geld lenen kost geld
Nieuwsbericht van:

Zakelijke leningen op Lening.nl

Vergelijking met bedrijfskredieten toegevoegd

Lening.nl heeft een nieuw onderdeel toegevoegd aan de website: Zakelijk lenen. Hier kunnen ondernemers de mogelijkheden voor bedrijfskredieten verkennen.

Zakelijk lenen niet altijd gemakkelijk

Zakelijk lenen is lang niet altijd even gemakkelijk. De bank waar een ondernemer zijn zakelijke rekening(en) heeft lopen is niet per definitie bereid om aan dat bedrijf ook een krediet te verstrekken als de eigenaar daarom vraagt. En ook als de bank daartoe wel bereid is dan wil dat niet zeggen dat de voorwaarden van de bank aansluiten bij de wensen of verwachtingen van de ondernemer. Daardoor zijn er de laatste tijd steeds meer online initiatieven ontstaan waar ondernemers terecht kunnen voor een zakelijke lening.

Online initiatieven voor bedrijfskredieten

De verschillen tussen deze online initiatieven voor bedrijfsfinancieringen zijn aanzienlijk. De ene aanbieder richt zich op langer lopende leningen, de andere op kortlopende kredieten. Voor ondernemers kan het lastig zijn om door de bomen het bos te blijven zien in het steeds verder groeiende aanbod. Om hen hierbij te helpen heeft Lening.nl een nieuwe vergelijking in het leven geroepen van online initiatieven op het gebied van zakelijk lenen.

Zakelijke leningen vergelijken op lening.nl

Vergelijking op diverse kredietkenmerken

In de vergelijking van zakelijke leningen op Lening.nl zijn allerlei online initiatieven te vinden - niet de kredieten van de grootbanken. De ondernemer ziet hier niet alleen rentetarieven, bedragen en looptijden van de leningen. Er is ook informatie beschikbaar over de toegang tot de kredieten. Hoe lang moet het bedrijf bestaan, hoeveel omzet is er minimaal nodig? Men kan de mogelijkheden filteren en zo tot een shortlist van interessant kredieten komen. Vervolgens kan de ondernemer eenvoudig een offerte aanvragen voor een bedrijfsfinanciering bij de best passende aanbieder.

Maximale lening berekenen
Lening.nl maakt gebruik van cookies.