Werkwijze en contactgegevens

Waarschuwing: spam mails namens Lening.nl

Wij hebben begrepen dat er de laatste tijd (juni 2017) helaas spam mails verstuurd worden namens Lening.nl of waarbij een lening.nl mailadres als afzender gebruikt wordt. In die mails wordt (ongevraagd) een lening aangeboden. In de mail staat een link voor meer informatie. Deze mails zijn echter niet van ons afkomstig! Wij versturen vanuit Lening.nl nooit mails met een leenaanbod. Wij adviseren u deze mails niet te openen en direct weg te gooien. Klik ook nooit op de links in dit soort mails.

Hoe werken wij en hoe kun je contact met ons opnemen

Deze website is gemaakt en wordt beheerd door HomeFinance Financieel Adviesgroep B.V. (HomeFinance). HomeFinance is geen kredietverstrekker, maar een publisher van (financiële) informatie. Voor de getoonde informatie en gegevens op de website maken wij gebruik van betrouwbare bronnen. Zie ook onze disclaimer.

Voor uitgebreide informatie over HomeFinance en de werkwijze van HomeFinance, klik hier.

Werkwijze

HomeFinance is geen kredietverstrekker, maar werkt wel samen met veel kredietverstrekkers. Na het invullen van enkele gegevens tonen wij leningen waarvoor je in aanmerking zou kunnen komen op basis van de ons bekende acceptatiecriteria van de verschillende kredietverstrekkers. We tonen deze vervolgens gerangschikt op rente. Dat wil zeggen, de lening met de laagste rente bovenaan, de lening met de hoogste rente onderaan. Het maakt daarbij niet uit of je de lening via ons kunt aanvragen.

Wij vergelijken de rentes van leningen van aanbieders waarvan wij de gegevens hebben. Leningen die nog wel bestaan, maar niet meer aangevraagd kunnen worden tonen we niet in de vergelijking. Je kunt via onze website bij een aantal kredietverstrekkers direct een offerte aanvragen. Bij deze partijen zie je in de vergelijkingen een aanvraagmogelijkheid staan. Wij sturen je door naar de website van de kredietverstrekker die je zelf kiest. De aanbieder handelt de aanvraag vervolgens verder met je af. Sommige kredietverstrekkers werken niet rechtsreeks met vergelijkswebsites, maar uitsluitend via een tussenpersoon. In dat geval sturen wij je aanvraag door naar een tussenpersoon die de aanvraag voor je in behandeling kan nemen. Wij ontvangen van de kredietverstrekker of tussenpersoon een vergoeding voor het doorverwijzen van een bezoeker. Deze vergoeding bestaat normaal gesproken uit een doorlopende vergoeding (doorlopende provisie).

We hebben niet met alle kredietverstrekkers een samenwerking. De kredietverstrekkers waar we geen samenwerking mee hebben, nemen we wel op in de vergelijking, zodat je een goed beeld krijgt van welke producten er verkrijgbaar zijn.

Berekeningen

De berekeningen die op de site gemaakt kunnen worden zijn op basis van de ons bekende rentestanden en overige van toepassing zijnde gegevens en tevens op basis van de door de gebruiker ingevulde gegevens. De berekende waardes en getrokken conclusies dien je als indicatief te beschouwen. Voor de berekeningen worden zoveel mogelijk algemeen gehanteerde methoden gebruikt. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Informatiebron

De website is puur bedoeld als informatiebron. Je dient de informatie op deze website niet te beschouwen als een persoonlijk advies. Als je op basis van de informatie op onze websites de beslissing neemt om een lening af te sluiten, ben je zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan. Wij adviseren je altijd eerst de (algemene) voorwaarden van het betreffende product/dienst bij de betreffende maatschappij op te vragen voordat je het product afneemt.

Vraag, suggestie of opmerking?

Wil je contact met ons, omdat je een vraag, opmerking of suggestie hebt? Mail ons dan op info@homefinance.nl.

Adverteren en perscontacten

Heb je interesse om op onze website te adverteren of ben je bezig met een persbericht en kun je onze kennis of data gebruiken? Neem dan contact op met Roland Bieleveldt van HomeFinance via 030 - 737 06 53 of roland@homefinance.nl.

Contactgegevens

Hieronder vindt u een overzicht van onze contactgegevens.
HomeFinance Financieel Adviesgroep B.V.
Oranje Nassaulaan 12
3722 JM Bilthoven
tel: 030-7370653
email: info@homefinance.nl
kvk: 30208095
afm: 12008513

bezoekadres:
Ganzenmarkt 6
3512 GD Utrecht

Maximale lening berekenen

Burgerlijke staat
Woonsituatie
Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte!

Een expert zoekt voor u de beste deal. U ontvangt een gratis en vrijblijvende offerte!

Gratis offerte aanvragen