Let op! Geld lenen kost geld

WOZ krediet vergelijken

Vergelijk WOZ kredieten op rente en voorwaarden en vind het beste krediet

Een WOZ krediet is een doorlopend krediet voor mensen met een eigen koopwoning. Hieronder kun je de rente en voorwaarden van WOZ kredieten vergelijken die passen bij je eigen situatie. Onder de tabel vind je meer info.
Leenbedrag€ 
Leeftijd 
 
Min.  Max.  
ING - Doorlopend krediet voor huiseigenaren 6,50 % 6,50 %  
Laatste rentecontrole op: 19-07-2019Hoe komen we tot deze vergelijking?
Een WOZ krediet is een speciaal soort doorlopend krediet. Een WOZ krediet is alleen bedoeld voor mensen met een eigen koopwoning. De rente is vaak wat lager dan die van andere leenvormen. Op deze pagina kun je de WOZ kredieten vergelijken van de kredietverstrekkers waarvan wij de rentes en voorwaarden bijhouden. Door boven de tabel een aantal variabelen in te vullen kun je achterhalen welk WOZ krediet in jouw situatie de laagste rente en beste voorwaarden biedt.

Wil je de belangrijkste voorwaarden weten van een bepaald WOZ krediet, ga dan met je muis over de informatieknop die je kunt vinden in de tabel achter de rentestanden. Als je klikt op de naam van het WOZ krediet, dan kom je op een pagina met nog meer details over de betreffende lening. Wil je de belangrijkste voorwaarden van 2 leningen vergelijken, plaats dan een vinkje in de eerste kolom van de tabel en klik op de knop "vergelijken".

De tarieven die hier getoond worden, zijn de effectieve jaarrentes die wij hebben gehaald uit publicaties van de maatschappij (bijv. internetsite). Getoonde leenrente van persoonlijke lening is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Andere looptijden zijn mogelijk. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden over de juistheid van de tarieven en overige informatie (zie ook onze disclaimer). De hier vermelde tarieven hoeven niet voor iedereen van toepassing te zijn. Wij adviseren u om altijd goed naar de algemene voorwaarden en productvoorwaarden te kijken voordat u een lening afsluit. Voor meer informatie over onze werkwijze en verdienmodel bij lenen, klik hier.
Maximale lening berekenen
Lening.nl maakt gebruik van cookies.