geld lenen kost geld

Lening van 25.000 euro

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Rentes en voorwaarden vergelijken

Heb je een lening van 25.000 euro nodig? In deze vergelijking staan ze direct voor je op een rij – jij kiest eenvoudig de beste lening door te kijken naar de laagste rente en beste voorwaarden. Daarvan vraag je een gratis offerte aan en voordat je het weet is het geregeld! 

De tarieven die hier getoond worden, zijn de effectieve jaarrentes die wij hebben gehaald uit publicaties van de maatschappij (bijv. internetsite). Getoonde leenrente van persoonlijke lening is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Andere looptijden zijn mogelijk. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden over de juistheid van de tarieven en overige informatie (zie ook onze disclaimer). De hier vermelde tarieven hoeven niet voor iedereen van toepassing te zijn. Wij adviseren u om altijd goed naar de algemene voorwaarden en productvoorwaarden te kijken voordat u een lening afsluit. Voor meer informatie over onze werkwijze en verdienmodel bij lenen, klik hier.


Een lening van 25.000 euro, daarbij kun je veel winnen als de rente wat lager uitpakt. Omdat banken voor kleine kredieten andere rentetarieven hanteren dan voor hogere leenbedragen hebben we een vergelijking voor je gemaakt waarbij het bedrag van 25.000 euro al vooraf is ingevuld. Daardoor kun je heel snel en gemakkelijk zien welke lening de goedkoopste is.

Wat misschien minder duidelijk voor je is: de minimale en maximale rentes in de vergelijking. Die staan bij banken die niet één rentetarief afgeven voor een lening. In plaats daarvan hebben ze een minimum en maximum – de rente die jij bij hen gaat betalen voor je lening hangt af van jouw risicoprofiel. Dat weet je dus niet van tevoren. Je komt er wel eenvoudig achter: vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en je krijgt een aanbod.

Het is trouwens verstandig om niet alleen naar de rente te kijken. Ook de voorwaarden van een lening zijn belangrijk – zeker bij de wat hoger bedragen. Check bijvoorbeeld wat er gebeurt als je komt te overlijden: vervalt de lening dan of moeten jouw nabestaanden die aflossen? En hoe zit het met extra aflossen tijdens de looptijd: mag dat zonder kosten? Dit soort informatie vind je door op het informatieknopje naast de rentes te klikken, of op de naam van de lening.

Na het bekijken van de rentes en de voorwaarden kun jij je keuze maken: kies de lening van 25.000 euro die een goede rente heeft met bij jou passende voorwaarden. Daarvoor vraag je een gratis offerte aan. Dat is vrijblijvend: je zit pas ergens aan vast als jouw handtekening op een kredietovereenkomst staat!