geld lenen kost geld

Lening van 5.000 euro

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Vergelijk kredieten en kies de beste lening

Wil je een lening afsluiten van 5.000 euro? Bij de gegevens voor de vergelijking hebben wij het bedrag al voor je ingevuld, zodat je in één oogopslag kunt zien wat de goedkoopste lening met de laagste rente voor jou is. Voor veel leningen kun je direct een gratis offerte aanvragen. 

De tarieven die hier getoond worden, zijn de effectieve jaarrentes die wij hebben gehaald uit publicaties van de maatschappij (bijv. internetsite). Getoonde leenrente van persoonlijke lening is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Andere looptijden zijn mogelijk. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden over de juistheid van de tarieven en overige informatie (zie ook onze disclaimer). De hier vermelde tarieven hoeven niet voor iedereen van toepassing te zijn. Wij adviseren u om altijd goed naar de algemene voorwaarden en productvoorwaarden te kijken voordat u een lening afsluit. Voor meer informatie over onze werkwijze en verdienmodel bij lenen, klik hier.


Wil je 5.000 euro lenen en ben je op zoek naar de beste lening met de laagste rente? Lening.nl helpt door heel veel leningen van 5.000 euro voor je op een rij te zetten. Bij Alle leenvormen worden alle leenvormen door elkaar getoond, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen persoonlijke leningen te vergelijken.

Je ziet bij de leningen een minimale en een maximale rente staan. Dat komt doordat veel banken de rente die ze jou aanbieden afhankelijk maken van jouw risicoprofiel. In de vergelijking kun je zien wat de laagste en hoogste rente is die ze hanteren. Pas door het aanvragen van een gratis offerte kom je erachter tegen welke rente de bank jou werkelijk het bedrag van 5.000 euro wil uitlenen.

Bij een lening draait het niet alleen maar om de rente. Daarom hebben we ook de belangrijkste voorwaarden voor je op een rij gezet. Die krijg je te zien als je klikt op het informatieknopje naast de rentes. Ook als je klikt op de naam van het krediet ga je naar de voorwaarden.

De knop daarnaast gebruik je voor het aanvragen van een gratis offerte. Dat is vrijblijvend: je zit nergens aan vast totdat je jouw handtekening hebt gezet onder een kredietaanbod.

Bereken en vergelijk