geld lenen kost geld

Lening van 50.000 euro

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Vergelijk leenrente en voorwaarden

Zoek je een lening van 50.000 euro? We hebben het bedrag alvast voor je ingevuld – daardoor zijn de rentes die je hieronder ziet direct passend bij het door jou gewenste kredietbedrag. Check de rentes en voorwaarden, kies de lening die voor jou het beste uitpakt en vraag jouw gratis offerte aan! 

De tarieven die hier getoond worden, zijn de effectieve jaarrentes die wij hebben gehaald uit publicaties van de maatschappij (bijv. internetsite). Getoonde leenrente van persoonlijke lening is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Andere looptijden zijn mogelijk. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden over de juistheid van de tarieven en overige informatie (zie ook onze disclaimer). De hier vermelde tarieven hoeven niet voor iedereen van toepassing te zijn. Wij adviseren u om altijd goed naar de algemene voorwaarden en productvoorwaarden te kijken voordat u een lening afsluit. Voor meer informatie over onze werkwijze en verdienmodel bij lenen, klik hier.


Een bedrag van 50.000 euro lenen, dat is niet niks. Je wilt de mogelijkheden dan goed vergelijken – het totaalbedrag aan rente dat je over 50.000 euro betaalt loopt immers behoorlijk in de papieren. Een lening met een lagere rente kan je dan ook flink wat geld besparen. Wij hebben de rentes van leningen van 50.000 euro hierboven voor je op een rij gezet. Zo kun je eenvoudig zien waar je de laagste rente betaalt voor zo’n krediet.

Wat bedoelen we met ‘laagste rente’? Je ziet in de vergelijking bij veel leningen twee verschillende rentepercentages staan: een minimale en een maximale rente. Deze banken hanteren niet één leenrente maar een bandbreedte. Welk tarief binnen die bandbreedte jij krijgt kun je vooraf niet weten. Daar kom je alleen achter door een offerte aan te vragen. De bank beoordeelt dan jouw risicoprofiel en bepaalt daarmee welke rente ze van jou willen ontvangen.

Belangrijk: kijk niet alleen naar de rente! Ook de leenvorm die je kiest en de voorwaarden van een lening zijn van belang bij het maken van jouw keuze. Je vindt de belangrijkste voorwaarden achter het informatieknopje naast de rentes en via de link achter de kredietnaam. Kijk bijvoorbeeld naar de vraag of de lening vervalt bij overlijden en of je boetevrij kunt aflossen. Een lening waarbij dit niet het geval is kan uiteindelijk alsnog minder voordelig uitpakken dan de lening met de laagste rente.

Nu je de rentes en de voorwaarden goed in beeld hebt kun je bepalen welke lening van 50.000 de beste is voor jou. Voor veel kredieten kun je via onze vergelijking een gratis offerte aanvragen, dat kun je geheel vrijblijvend doen. Eventueel vraag je er twee aan om die intensief met elkaar te vergelijken, dat is prima mogelijk. Succes met je keuze!