Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Lloyds Bank

Goedkoopste kredietaanbieder van dit moment

Hoeveel wil je lenen?
€100 €75.000
Medewerker
Geschreven door Anneke Leningspecialist

Datum: 13 maart 2023

Geld lenen doe je het liefst zo goedkoop mogelijk, toch? Dat begint bij een lage rente voor jouw lening. Op dit moment is de kredietverstrekker met de laagste rente voor persoonlijke leningen Lloyds Bank. Daar vertellen we graag iets meer over.

Lloyds Bank: Duitsland of Engeland?

De oorsprong van Lloyds Bank ligt in Groot-Brittanië. Ze zijn daar de grootste bank voor consumenten, één op de drie Britten bankiert bij Lloyds.

Sinds 1966 in Nederland

Al heel wat jaren (sinds 1966) is Lloyds Bank ook actief in Nederland, in eerste instantie vanuit Engeland. Maar toen kwam de Brexit…

EU-activiteiten vanuit Duitsland

Toen besloten de Engelsen om de activiteiten in Nederland en andere EU-landen te verhuizen naar Duitsland. Lloyds Bank GmbH heeft sinds 2018 een Duitse bankvergunning.

Sparen, hypotheken & leningen

In Nederland kunnen we bij Lloyds Bank terecht voor een spaarrekening (online), een hypotheek (online of via onafhankelijk adviseur) en een persoonlijke lening (via tussenpersoon). Op al deze gebieden doen ze aardig mee met de meest aantrekkelijke rentes. Op dit moment:

  • Persoonlijke lening: laagste rente
  • Sparen: nr 8 in de vergelijking van sparen zonder voorwaarden
  • Hypotheken: laagste hypotheekrente voor 10 jaar vast met NHG

Interessant voor lening

Kortom: Lloyds Bank is een interessante bank voor een persoonlijke lening. Wij zijn één van die tussenpersonen die voor jou een lening kunnen aanvragen bij Lloyds Bank.

Offerte Lloyds Bank aanvragen

Meer weten? Vraag een lening aan en onze leningexperts bekijken of de PL van Lloyds Bank voor jou de beste keuze is!

Offerte aanvragen