Geld lenen kost geld

Disclaimer Lening.nl

Aan de verstrekte informatie op lening.nl kunnen geen rechten worden ontleend

Deze website is gemaakt en wordt beheerd door Finckers B.V. (Finckers). Finckers is zelf geen kredietverstrekker, maar een publisher van (financiëe) informatie die voor veel producten ook zelf optreedt als bemiddelaar (tussenpersoon). Voor de getoonde informatie en gegevens op de website maken wij gebruik van betrouwbare bronnen zoals de websites van de op de site vermelde kredietverstrekkers. Bij de samenstelling van de inhoud is de nodige zorgvuldigheid in acht genomen. Finckers kan echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het geval de op deze site vermelde gegevens onjuistheden bevatten. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Berekeningen

Voor de berekeningen op de site worden zoveel mogelijk algemeen gehanteerde methoden gebruikt. De berekeningen zijn op basis van de ons bekende rentestanden en overige van toepassing zijnde gegevens en tevens op basis van de door de gebruiker ingevulde gegevens. De uitkomsten kunnen afwijken van de uitkomsten van kredietverstrekkers zelf. De berekende waardes en getrokken conclusies dien je als indicatief te beschouwen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Informatiebron

De website is puur bedoeld als informatiebron. Je dient de informatie op deze website niet te beschouwen als een persoonlijk advies. Als je op basis van de informatie op onze websites de beslissing neemt om een lening af te sluiten, ben je zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan. Wij adviseren je altijd eerst de (algemene) voorwaarden en tarieven van het betreffende product/dienst bij de betreffende maatschappij op te vragen voordat je het product afneemt.

Overname of vermenigvuldiging van de op deze website verstrekte informatie is ΓÇô anders dan uitsluitend voor privegebruik ΓÇô alleen toegestaan indien vooraf schriftelijke toestemming van Finckers is verkregen.

Wat anderen over Lening.nl zeggen

89 klanten beoordelen ons met een 4.4/5

Razendsnel

Heel snel en gemakkelijk in te dienen

Perfect

Perfect

Makkelijk intevullen

Was een goed inschrijfformulier makkelijk zonder moeilijke vragen

Fijn

ik hoop dat jullie me hierbij kan helpen

ik zal jullie ook netjes terug betalen ,

Good

Good

Een goed en helpend bedrijf

Een fijn bedrijf dat mensen helpt zelfstandig te worden en iets bik te brengen in de maatschappij.

Snel en makkelijk

Goed

Makelijk en begrijpend

Goed

Ging heel soepel

Kon alles goed begrijpen en was heel eenvoudig om te doen.

Makkelijk en duidelijk

Aanvragen is makkelijk en duidelijk.