Geld lenen kost geld

Zonnepanelen financiering

Vergelijk financieringen voor je zonnepanelen

  • Lage maandlasten
  • De beste zonnepanelen financieringen
  • Veilig en anoniem
  • Gemiddelde klantwaardering van een 9.5!
Hoeveel wil je lenen?
€100 €250.000
Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur
Stel je vraag

Zonnepanelen financieren

Ben jij van plan om over te stappen naar een groene energievoorziening? Dan bieden zonnepanelen de uitkomst. Heb je zelf niet voldoende financiëe middelen om zonnepanelen te kopen? Denk dan niet direct dat je deze panelen uit jouw hoofd moet zetten. Nee, want je kunt zonnepanelen financieren met behulp van een lening. Zoek je nog een geschikte financiering voor zonnepanelen? Dan ben je bij Lening.com aan het juiste adres.

Bij ons kun je namelijk verschillende geldverstrekkers met elkaar vergelijken, zodat je de beste en goedkoopste lening vindt. Wij tonen jou onder meer de looptijd van een lening, de rente en de aflossing. Indien je kiest voor Lening.com, kom jij niet voor verrassingen te staan. Je weet direct waar je aan toe bent en bovendien vind je bij ons de beste lening om zonnepanelen te financieren. Geïnteresseerd in een lening voor zonnepanelen? Lees dan snel verder!

Diverse voordelen

Wanneer je kiest voor zonnepanelen, profiteer je van verschillende voordelen. Denk niet alleen aan voordelen voor het milieu, maar ook aan financiëe voordelen en voordelen voor jouw huis. Zo kunnen tien zonnepanelen op het dak al zo”n €600,- per jaar op de energierekening besparen. Daarbij heb je de panelen vaak al binnen tien jaar terugverdiend. Ook dragen de panelen bij aan een hoger energielabel voor het huis en voegen ze dus de nodige waarde toe. Met de aanschaf van panelen wek je je eigen groene stroom op en verlaag je de CO2-uitstoot van het huishouden. Kortom, het aanschaffen van zonnepanelen biedt diverse voordelen voor jou!

Financiering voor zonnepanelen

Door zonnepanelen op het dak van jouw woning te leggen, draag jij een steentje bij aan het klimaat. Je wekt immers energie op met zonlicht, waardoor er minder CO2-uitstoot is. Daarbij komt dat zonnepanelen jou een flinke besparing op kunnen leveren. Wil je ook zonnepanelen, maar heb je hier niet genoeg geld voor? Dan kun je voor een financiering voor zonnepanelen kiezen. Dankzij een financiering voor zonnepanelen wordt het toch mogelijk om de panelen aan te schaffen. Je kunt zonnepanelen financieren met jouw hypotheek, maar je kunt er ook een extra lening voor afsluiten.

De goedkoopste zonnepanelen lening

Je kunt zonnepanelen financieren met behulp van een lening. Hiervoor zijn meerdere leningsvormen geschikt. Onder andere kun je met een persoonlijke lening zonnepanelen financieren. Uiteraard kan je de zonnepanelen ook via je huidige hypotheek meefinancieren. Indien je voor Lening.com kiest, kun je er verzekerd van zijn dat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij ons vind je de ideale leningsvorm die jouw zonnepanelen financieren.

Hypotheek zonnepanelen voor een beter klimaat
Zonnepanelen financieren is een verstandige keuze als je graag wilt besparen op je energierekening en je niet al je spaargeld wilt verbruiken. Op die manier kun je dit jaar toch nog op vakantie of het geld aan iets anders leuks besteden. Uiteraard duurt het een tijdje voordat je daadwerkelijk geld bespaart, maar in feite kun je het geld dat je op je energierekening bespaart, gebruiken om de zonnepanelen hypotheek af te lossen.

Persoonlijke lening vergelijken

Zonnepanelen en de overheidΓÇï

De overheid wil ervoor zorgen dat Nederland in 2050 een duurzaam energiesysteem heeft. Zonnepanelen spelen hier een belangrijke rol in. Deze panelen vangen zonlicht op en zetten dit om in energie. Om de doelstelling van de overheid te behalen, moeten er meer zonnepanelen komen. Wil jij ook zonnepanelen op jouw daken maar heb je hier geen geld voor? Dan kun je zonnepanelen financieren met een lening. Je kunt kijken of je in aanmerking komt voor de duurzaamheidslening of de energiebespaarlening. Daarnaast is er in jouw gemeente mogelijk subsidie voor zonnepanelen.

Hypotheek voor zonnepanelenΓÇï

Heb je niet genoeg geld om de aankoop van zonnepanelen zelf te financieren? En krijg je ook geen of niet genoeg subsidie om de panelen te kopen? Dan kun je zonnepanelen financieren met behulp van jouw hypotheek. Allereerst is het mogelijk om een hogere hypotheek af te sluiten, waardoor je meer geld leent. Het extra geld dat je leent, gebruik je vervolgens om zonnepanelen te kopen. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om een tweede hypotheek af te sluiten wanneer je zonnepanelen wilt financieren met een hypotheek.

Lening voor zonnepanelen afsluiten

Wil jij je zonnepanelen financieren? Dan krijg je te maken met een rentepercentage van het bedrag dat je voor een bepaalde looptijd van de kredietverstrekker leent. Het is dus slim om vooraf na te gaan hoe hoog de rente voor een lening zonnepanelen is. Dit is namelijk nooit een vast bedrag en van meerdere punten afhankelijk. Onder andere de looptijd van jouw lening en de hoogte van het geleende bedrag. Het is belangrijk om te weten dat de meeste geldverstrekkers een andere rente berekenen en de kosten veel hoger kunnen oplopen dan bij hun concurrenten. Wij adviseren daarom meerdere geldverstrekkers met elkaar te vergelijken als je een lening wil afsluiten die zonnepanelen financieren.

Heb je nog vragen?

Wil jij geld lenen voor zonnepanelen? Bekijk dan gerust eens deze pagina om informatie op te doen over een financiering zonnepanelen. Mocht je nog belangrijke vragen hebben over zonnepanelen financieren of de verschillende leningsvormen die er zijn om geld te lenen voor zonnepanelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! De specialisten van Lening.com helpen je graag verder om je te voorzien van een deskundig advies. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn elke werkdag te bereiken. Daarnaast kun je ons ook een mail sturen met jouw betreffende vraag. Voor zonnepanelen financieren moet je bij Lening.com zijn!

Klaar om je zonnepanelen lening te financieren?

Pascal helpt je op weg

Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur

Ik ben Pascal, ik help je graag verder als je een vraag hebt tijdens het vergelijken van leningen voor je nieuwe zonnepanelen!

€100 €250.000