Geld lenen kost geld

Auto financiering

Vergelijk financieringen voor je auto

  • Volledige en onafhankelijke vergelijking
  • Duidelijke informatie
  • Lenen met een goed gevoel
Hoeveel wil je lenen?
€100 €250.000
Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur
Stel je vraag

Auto financiering berekenen

Ben je toe aan een nieuwe auto, maar ontbreekt het jou aan de financiëe middelen om er eentje te kopen? Dan biedt een autolening uitkomst. Een lening geniet niet ieders voorkeur, maar hierdoor heb jij wel de mogelijkheid een nieuwe auto te financieren.

Wil jij gebruik maken van auto financiering? Bekijk dan snel deze pagina!

Een onmisbaar vervoermiddel

Een auto is namelijk voor velen van ons onmisbaar in het dagelijks leven. Niet iedereen woont dicht in de buurt van zijn of haar werk. Of misschien komt het voor dat je veel verschillende klanten moet bezoeken. Dan is het niet handig wanneer je niet over een eigen vervoermiddel beschikt. Niet iedereen ziet het zitten om met het openbaar vervoer te reizen. Simpelweg omdat dit niet altijd handig is. Bijvoorbeeld omdat niet alle locaties even goed bereikbaar zijn met het OV en de reistijd aanzienlijk wordt verlengd. Daarnaast is het OV tegenwoordig bijna net zo duur als een eigen auto waarbij het openbaar vervoer minder flexibiliteit biedt. Reis je wellicht met meerdere kleine kinderen? Dan is het vaak een hele operatie alle spullen mee te nemen en daarnaast nog de kinderen in het oog te houden. Dan is het openbaar vervoer vaak geen handige optie als je ergens heen wilt reizen.

In de meeste gevallen ben je dus van een auto afhankelijk. Wanneer je oude voertuig het begeeft en je niet meer veilig van plek A naar B kunt rijden, kun je in financiëe problemen komen. Vooral wanneer je niet over genoeg spaargeld beschikt. Lening.com kan jou in deze situatie uit de brand helpen. Meer informatie over auto financieren lees je op deze pagina.

Geld lenen auto

Beschik je niet over genoeg financiëe middelen om de auto te kopen? Dan kun je bij diverse geldverstrekkers geld lenen voor auto. Voordat je voor een auto financiering kiest, wil je eerst weten hoeveel jij precies kunt lenen. Dit is op voorhand niet te zeggen, want dit verschilt namelijk per persoon. Ook de partij waarbij jij de lening afsluit, is van invloed op de hoogte en de looptijd van de financiering. Wil je precies weten hoeveel jij kunt lenen? Maak dan een berekening met behulp van onze tool. Hierdoor weet jij binnen de kortste keren wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft een auto financiering.

De voordelen van een auto financieren voor de particulier

Wanneer je dus niet beschikt over voldoende financiëe middelen, kan een auto financieren door middel van een geld lening oplossing bieden. Dit biedt namelijk verschillende voordelen. Welke voordelen dat zijn? Dat lees je nu:

  • Wanneer je kiest om een auto te financieren, betaal je dus iedere maand een vast bedrag. Deze is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie, waardoor je nooit teveel betaald.
  • Omdat je per maand hetzelfde bedrag betaald, weet je precies wat je voor je auto lening gaat betalen. Je krijgt dus niet te maken met verborgen kosten.
  • Wanneer jij de auto financiert met eigen middelen, betekent ook dat jij de eigenaar van de auto bent. Verkoop je de auto later weer? Dan is de restwaarde van de auto voor jou.

Auto financiering berekenen

Als particulier heb je verschillende manieren om een auto te financieren. De meest mensen kopen een auto met behulp van hun eigen geld. Helaas beschikt niet iedereen over voldoende eigen vermogen om een auto te kunnen kopen.

Ontbreekt het jou ook aan het geld? Dan kun je een auto financieren met behulp van een autolening. Je sluit een lening af bij een geldverstrekker en gebruikt dit geld om een auto te kopen. De meeste mensen kiezen voor een persoonlijke lening, maar een auto financieren met doorlopend krediet behoort ook tot de mogelijkheden.

Wil jij geld lenen?

Het is vandaag de dag mogelijk om via het internet een lening aan te vragen. Het is niet nodig om naar een bank of tussenpersoon te gaan. Online worden alle gegevens ingevoerd om de lening aan te vragen. Vervolgens ontvang je een offerte in de mailbox en kun je deze ondertekend terugsturen.

Meer weten over een auto financieren?

Financial lease auto

Wil je een nieuwe auto, maar ontbreekt het aan het geld om de aankoop te doen? Denk dan niet direct dat je de auto uit jouw hoofd kunt zetten. Met behulp van financial lease kun jij namelijk toch de gewenste auto financieren.

Bij financieel lease wordt het voertuig aangekocht door een leasemaatschappij. Jij sluit hier een contract af en betaalt maandelijks een bedrag voor de auto. Aan het einde van de looptijd heb jij het gehele bedrag afgelost. Grote verschil met private lease is dat de auto bij financial lease wel jouw eigendom is na afloop van het leasecontract.

Kosten auto financieren

Wanneer je een auto financiert met eigen vermogen, tik je het aankoopbedrag voor een auto in één keer af. Dit is ook het geval wanneer je een autolening afsluit om de auto te kunnen kopen. Gebruik je een lening? Dan krijg je te maken met extra kosten bovenop het geleende bedrag. Er wordt namelijk rente geheven over een lening. Hierdoor betaal je altijd meer dan het bedrag dat je geleend hebt.

De rente van een autolening verschilt regelmatig sterk van elkaar. Sluit zo”n lening daarom nooit af zonder een vergelijking te maken. Door autoleningen te vergelijken zie je namelijk direct hoe hoog de rente over een autolening is bij verschillende kredietverstrekkers. Dit helpt jou om de beste lening te vinden om jouw auto te financieren.

Financieren auto online afsluiten

Heb je een lening nodig om de aankoop van een auto te financieren? Dan richt jij je mogelijk tot een bank. Zij kunnen jou geld lenen voor een auto, maar dit gebeurt lang niet altijd. Lukt het je niet om bij een bank geld los te krijgen of krijg je te weinig? Richt je dan eens tot het internet. Bij een online geldverstrekker krijg je mogelijk wel een autolening.

Grote voordeel van een online auto financiering is dat je de deur niet uit hoeft. Bovendien dien jij binnen de kortste keren een aanvraag in. Vergeet niet om een vergelijking te maken alvorens je de aanvraag doet. Een vergelijking helpt jou om de de beste auto financiering voor jouw situatie te vinden.

Auto financieren laagste rente

Een auto financieren met behulp van een lening heeft één nadeel: je betaalt rente. Dit percentage wordt berekend over de totale geldsom die je leent. Door de rente betaal je uiteindelijk meer voor de lening dan alleen het geleende bedrag.

Voordat je een auto financiering afsluit, moet je weten dat de rente niet overal hetzelfde is. Sterker nog, er kunnen zelfs flinke verschillen in zitten. Maak daarom altijd eerst een vergelijking voordat jij een autolening selecteert. Met een vergelijking breng jij in kaart wat de hoogte van de verschillende leningen is. Dit helpt jou om een auto financiering tegen de laagste rente te vinden.

Financial lease gebruikte auto

Veel mensen gebruiken een autolening om een nieuwe auto aan te schaffen. Vind jij dit zonde van jouw geld? Dan kies je mogelijk liever voor een gebruikte auto. Ondanks dat een tweedehands auto al eens gebruikt is, kan deze nog behoorlijk wat kosten. Mogelijk kost een gebruikte auto wel zo veel dat je er alsnog een auto financiering voor nodig hebt. Kies in dat geval voor financial lease gebruikte auto.

Je leent in dat geval alsnog geld, maar de financiering kost jou minder dan een auto financiering voor een nieuwe auto. De aankoopprijs ligt zeer waarschijnlijk lager, waardoor jouw maandelijkse lasten minder zijn. Benieuwd of financial lease gebruikte auto voor jou interessant is? Maak een vergelijking via onze site en je weet het binnen de kortste keren.

Zo werkt de vergelijkingstool om een auto te financieren

Benieuwd welke financieringsvorm het beste bij jou past? Gebruik dan onze tool om de leningen met elkaar te vergelijken. Allereerst vul je het gewenste leenbedrag, je geboortedatum en burgerlijke staat in. Door vervolgens op “start vergelijken” te klikken kom je in een tweede overzicht met vragen om de perfecte lening voor je auto te kunnen vinden. In de tweede stap geef je jouw woonsituatie aan en of je inwonende kinderen hebt. Daarnaast is het nog belangrijk om te weten in welk dienstverband jij werkt. Door deze vragen te beantwoorden worden passende leningen met elkaar vergeleken. Het overzicht met lening laat dat zien welke maandlasten jij hebt en welk rentepercentage de kredietverstrekker hanteert. Een auto financieren was nog nooit zo eenvoudig!

Goedkoop auto financieren

Door meerdere kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken kun je in kaart brengen welke voorwaarden, looptijd en welk rentepercentages bij welke geldverstrekkers gelden. De kans is daardoor groot dat jij zo min mogelijk kwijt bent voor een auto financieren met de laagste rente. Check snel de kredietverstrekkers op onze website om jouw auto te financieren.

Meer weten over een autofinanciering?

Heb je op dit moment nog geen idee welke auto financiering het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder met deskundig advies op maat. Ook wanneer je vragen hebt over onze vergelijkingstool, ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. Check snel de website van Lening.com om jouw auto te financieren.

Klaar om je droomauto te financieren?

Pascal helpt je op weg

Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur

Ik ben Pascal, ik help je graag verder als je een vraag hebt tijdens het vergelijken van leningen voor je nieuwe auto!

Hoeveel wil je lenen voor de aanschaf van je auto?

€100 €250.000