Geld lenen kost geld

Wanneer is Findio Leningen ontstaan?

Findio Leningen is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse leenmarkt. Het bedrijf is in 2017 opgericht door de Nederlandse bank Credit Agricole Consumer Finance en richt zich op het verstrekken van persoonlijke leningen aan particulieren. Findio Leningen onderscheidt zich van andere kredietverstrekkers door hun klantgerichte aanpak en de mogelijkheid om volledig online een lening aan te vragen en af te sluiten.

Waar is Findio Leningen gevestigd?

Findio Leningen is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf heeft een kantoor aan de Spaklerweg, vlakbij het Amstel Business Park. Findio Leningen is onderdeel van Credit Agricole Consumer Finance, een van de grootste financiëe instellingen ter wereld. Dit geeft Findio Leningen de financiëe slagkracht om hun klanten aantrekkelijke leningen aan te bieden.

Hoe vraag ik een Findio Lening aan via Lening.nl?

Via Lening.nl kun je eenvoudig en snel een Findio Lening aanvragen. Op de website van Lening.nl kun je verschillende leningen vergelijken, waaronder de leningen van Findio. Als je een geschikte lening hebt gevonden, kun je direct doorklikken naar de website van Findio om daar je aanvraag in te dienen.

Het aanvragen van een lening bij Findio gaat volledig online en is erg eenvoudig. Je kunt zelf het bedrag en de looptijd van de lening bepalen en de aanvraag volledig digitaal afhandelen. Nadat je de aanvraag hebt ingediend, wordt deze zo snel mogelijk beoordeeld en krijg je binnen enkele werkdagen te horen of je in aanmerking komt voor de lening.

Welke leningen biedt Findio allemaal aan?

Findio Leningen biedt verschillende soorten leningen aan, waaronder persoonlijke leningen en doorlopend kredieten. Een persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kun je de lening aflossen binnen een vastgesteld termijn. Een doorlopend krediet is een flexibele lening waarbij je zelf kunt bepalen wanneer en hoeveel je opneemt. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en je kunt het krediet op ieder moment geheel of gedeeltelijk aflossen.

Veelgestelde vragen over Findio Leningen

  1. Wat zijn de rentetarieven van Findio Leningen? De rentetarieven van Findio Leningen zijn afhankelijk van het type lening en je persoonlijke situatie. Op de website van Findio kun je eenvoudig berekenen wat jouw rente zou zijn.
  2. Hoe snel kan ik mijn lening krijgen? Als je aanvraag is goedgekeurd, wordt het geld binnen enkele werkdagen op je rekening gestort.
  3. Kan ik mijn lening vervroegd aflossen? Ja, je kunt je lenning bij Findio Leningen altijd vervroegd aflossen zonder extra kosten. Dit kan je helpen om de totale kosten van de lening te verlagen en om sneller schuldenvrij te zijn.
  4.  

    Wat zijn de voorwaarden voor het aanvragen van een lening bij Findio Leningen? Om in aanmerking te komen voor een lening bij Findio Leningen moet je minimaal 21 jaar zijn, een vast inkomen hebben en in Nederland wonen. Ook wordt er gekeken naar je financiëe situatie en kredietwaardigheid.

  5. Hoe kan ik mijn lening terugbetalen bij Findio Leningen? Bij Findio Leningen kun je je lening terugbetalen via automatische incasso. Dit betekent dat het maandbedrag automatisch van je rekening wordt afgeschreven. Je kunt er ook voor kiezen om zelf het maandbedrag over te maken.
  6. Kan ik mijn lening verhogen bij Findio Leningen? Ja, het is mogelijk om je lening te verhogen bij Findio Leningen. Hiervoor dien je wel opnieuw een aanvraag in te dienen en wordt er opnieuw gekeken naar je persoonlijke situatie en kredietwaardigheid.
  7. Hoe kan ik contact opnemen met Findio Leningen? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Findio Leningen, bijvoorbeeld via de website of per telefoon. Op de website vind je ook een uitgebreide FAQ-sectie waarin veelgestelde vragen worden beantwoord.