Geld lenen kost geld

Betaalbaar geld lenen bij Interbank

Sinds 1923 is Interbank expert in het verstrekken van leningen aan particulieren. Als dochteronderneming van Credit Agricole, een van Europa’s grootste geldschieters, heeft Interbank 150.000 klanten en behoort tot de grootste financieringsmaatschappijen in Nederland. Bij Interbank ben je aan het juiste adres voor leningen!

Interbank persoonlijke lening

De persoonlijke lening van Interbank is beschikbaar voor personen tussen 21 en 73 jaar. Deze leenvorm biedt optimale zekerheid met een vaste rente, looptijd en maandelijkse betaling. Als klant weet je precies waar je aan toe bent en wanneer de lening volledig is afgelost.

De looptijd van een persoonlijke lening bij Interbank varieert van 12 tot 180 maanden. Hierdoor kun je bij Interbank lenen voor diverse doeleinden, zoals een auto, verbouwing of herfinanciering van een bestaande lening. Looptijden van 120 tot 180 maanden zijn enkel beschikbaar voor het (her)financieren van restschulden.

Aflossing en kosten bij Interbank lening

Bij de persoonlijke lening betaal je een vast maandbedrag bestaande uit rente en aflossing. Zo los je el

ke maand een deel van je lening af. Wil je meer of het volledige bedrag ineens aflossen? Bij Interbank kun je op elk moment meer aflossen dan je maandtermijn, zonder boete. De rente blijft gedurende de hele looptijd ongewijzigd. Door vooraf vastgestelde maandelijkse betalingen weet je van tevoren wat de kosten zijn gedurende de hele looptijd van de persoonlijke lening bij Interbank.

Vergelijk hier online de persoonlijke leningen van Interbank.

Interbank Beter Wonen Financiering

De Beter Wonen Financiering van Interbank is de ideale lening voor het financieren van een tweede woning of verbouwing, met name voor leendoelen met een lange levensduur. Deze leenvorm biedt een lage maandtermijn, vaste rente en looptijd tot maximaal 15 jaar. Bij de Beter Wonen Financiering van Interbank dien je een verklaring te ondertekenen dat je het geld gebruikt voor een tweede woning of woningverbetering.

Deze lening kan worden afgesloten tussen 21 en 63 jaar. De voorwaarde is dat de Beter Wonen Financiering volledig is afgelost voor je 74e levensjaar. Na het afsluiten wordt het geleende bedrag in één keer overgemaakt. De lening wordt gedurende de afgesproken looptijd volledig afgelost, in dit geval maximaal 15 jaar. De rente is fiscaal aftrekbaar wanneer je de lening gebruikt voor woningverbetering.

Interbank Doorlopend Krediet

Sinds 1 mei 2020 biedt Interbank geen doorlopend krediet meer aan en zijn alle lopende kredieten van bestaande klanten beëindigd. Klanten kunnen daardoor niet langer geld opnemen uit hun krediet. Deze maatregel is bedoeld om ervoor te zorgen dat alle klanten hun krediet kunnen afbetalen en rentelasten niet verder stijgen door nieuwe opnames.

Als je een doorlopend krediet bij Interbank had, heeft de bank je waarschijnlijk al geïnformeerd. Als je op enig moment geld wilt opnemen, kan dat niet meer bij Interbank. Lening.nl biedt echter nog diverse mogelijkheden bij andere banken voor het afsluiten van een doorlopend krediet. Bij interesse helpen we je graag met een vrijblijvende offerte met de laagste rentetarieven voor geld lenen.

Interbank stopt

Vooralsnog is het beperkt mogelijk om geld te lenen bij Interbank. Het moederbedrijf, Credit Agricole, heeft besloten zich terug te trekken uit de Nederlandse markt. Lopende kredietaanvragen worden nog in behandeling genomen en afgehandeld. Naar verwachting zal het eind 2022 niet meer mogelijk zijn om geld te lenen bij Interbank.

Wat gebeurt er met mijn lopende lening bij Interbank?

Als je al een lening bij Interbank hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Je lening loopt gewoon door en er verandert niets aan. De verplichting om de lening af te lossen blijft bestaan, en je kunt nog steeds profiteren van de afgesproken voorwaarden en rente.

Interbank in run-off

Interbank bevindt zich in een zogenaamde run-off. Dit betekent dat Interbank de bestaande portefeuille met alle klanten en leningen blijft beheren. Denk hierbij aan zaken als het incasseren van maandtermijnen, doorvoeren van adreswijzigingen en het ondersteunen van klanten met betalingsproblemen. Voor al deze zaken kun je ook bij lening.nl terecht.

Lening Interbank oversluiten? Het is altijd mogelijk om je lening van Interbank over te sluiten.