Geld lenen kost geld

200 euro lenen

Hoeveel wil je lenen?
€100 €75.000
Medewerker
Geschreven door Pascal Financieel adviseur

Wanneer u relatief snel 200 euro nodig heeft, dan zijn er meerdere oplossingen. Een bankinstelling kan u wellicht helpen.Echter, 200 euro lenen is niet zo vanzelfsprekend daar. Het is namelijk een erg klein bedrag.

Wanneer u echt dringend geld nodig heeft, dan kunt u aankloppen bij een aanbieder van flitskredieten (ook wel minilening genoemd). Daar kunt u lenen een veelal beloven ze ook: “binnen de dag op de rekening”.

Natuurlijk moet u wel weten dat lenen bij deze maatschappijen best duur is. De rentekosten zijn aan de hoge kant en ook moet u het krediet terug aflossen binnen de 30 dagen. Niet echt interessant dus.

Eens rondvraag doen bij familie en/of vrienden is een betere oplossing. Daar kunt u dan zelf de afspraken maken en misschien ook wel de kosten drukken.

Zeg hen dat u tijdelijk wat financiëe problemen kent. Stel samen een contract op voor een onderhandse lening en bespreek samen wanneer het krediet terug afgelost moet worden. Ook kan samen besproken worden wat de kosten zijn van deze lening.

In een onderhandse lening contract bepalen beide partijen dan de rente en de aflossing. Met wat geluk kunt u dan ook goedkoop lenen. Wanneer de deal rond is, dan kan de 200 euro per direct op uw rekening worden gestort ΓÇô of cash gegeven worden natuurlijk.