Geld lenen kost geld

Creditcard zonder bkr check

Hoeveel wil je lenen?
€100 €75.000
Medewerker
Geschreven door Pascal Financieel adviseur

Staat u geregistreerd bij het BKR en heeft u hier een vermelding, dan kan het zijn dat u niet in aanmerking komt voor een creditcard. In dit artikel nemen we u mee naar de oorzaken van een BKR vermelding om vervolgens de voor- en nadelen van een creditcard op een rij te zetten. Ten slotte helpen wij u aan de juiste partijen om een creditcard zonder bkr check aan te kunnen vragen. Een kanttekening: denk altijd goed na over het aanvragen van een creditcard zonder een bkr check, oftewel: is de reden voor uw bkr vermelding inmiddels verholpen?

Wat is een bkr check

Het BKR registreert de financiëe gegevens van miljoenen Nederlanders voor een select aantal bedrijven in Nederland. Zij geven aan het BKR door wanneer mensen niet kunnen betalen. Vervolgens zien andere kredietverstrekkers, banken en financiëe instellingen dit, wat hen vervolgens helpt om een juiste keuze te maken door het samenstellen van een risicoprofiel per individuele klant. Een BKR vermelding blijft doorgaans vijf jaar zichtbaar, denk dus altijd na over het al dan niet betalen van bijvoorbeeld openstaande creditcardbetalingen om een BKR vermelding te voorkomen.

Voordelen van een creditcard

Een creditcard heeft een aantal belangrijke voordelen, waaronder de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen. Een creditcardbetaling wordt namelijk pas na een tijdje van de rekening afgeschreven. Hierdoor hebt u een korte periode de tijd om geld te ontvangen, waarmee u de openstaande creditcardbetaling kunt voldoen. Ten tweede kunt u met een creditcard overal ter wereld betalen, waardoor u nooit meer te maken krijgt met plekken waar u niet kunt betalen. Ook vooral nu we onze producten van overal ter wereld naar Nederland laten versturen is een creditcard eigenlijk onmisbaar. Ten slotte kunt u een creditcard bij veel hotels gebruiken als borg.

Nadelen van een creditcard

Hebt u een bkr notering en maakt u gebruik van een creditcard, dan kunnen de hoge kosten u uiteindelijk misschien fataal worden. Bij creditcards wordt namelijk een hoge rente over het uitstaande saldo gevraagd. Daarnaast is het gebruik van een creditcard erg fraudegevoelig doordat de gegevens van de creditcardhouder voor beide partijen inzichtelijk worden na de transactie. Op deze manier kan fraude gepleegd worden door enkel de gegevens van de creditcard in bezit te hebben. Ten slotte kost het opnemen van contant geld altijd extra, dus maak slim gebruik van uw creditcard om onnodige kosten te voorkomen.

Creditcard zonder bkr check aanvragen

Zoals u hebt kunnen zien kleven er een aantal voor- en nadelen aan het gebruik van een creditcard zonder bkr check. Gebruikt u de creditcard om tekorten te financieren dan is een creditcard zonder bkr check misschien niet de juiste keuze. Een andere lening, bijvoorbeeld een doorlopend krediet is dan voordeliger. Al met al, een creditcard zonder bkr check aanvragen kan bij tientallen partijen in Nederland. De beste creditcardmaatschappij herkent u aan een maandelijkse afschrijving en een lage rentelast. Wilt u ook contant geld opnemen, let dan ook op de administratiekosten voor de opname van contant geld.

Wat anderen over Lening.nl zeggen

89 klanten beoordelen ons met een 4.4/5

Razendsnel

Heel snel en gemakkelijk in te dienen

Perfect

Perfect

Makkelijk intevullen

Was een goed inschrijfformulier makkelijk zonder moeilijke vragen

Fijn

ik hoop dat jullie me hierbij kan helpen

ik zal jullie ook netjes terug betalen ,

Good

Good

Een goed en helpend bedrijf

Een fijn bedrijf dat mensen helpt zelfstandig te worden en iets bik te brengen in de maatschappij.

Snel en makkelijk

Goed

Makelijk en begrijpend

Goed

Ging heel soepel

Kon alles goed begrijpen en was heel eenvoudig om te doen.

Makkelijk en duidelijk

Aanvragen is makkelijk en duidelijk.