geld lenen kost geld

Lening van 10.000 euro

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Gemakkelijk de goedkoopste lening vinden

Ben je op zoek naar een lening van 10.000 euro? Wij hebben een speciale vergelijking gemaakt voor leningen van dat bedrag. Zo kun jij gemakkelijk zien bij welke bank je de laagste rente betaalt voor jouw lening. Nu nog even een gratis offerte aanvragen voor het exacte aanbod! 

De tarieven die hier getoond worden, zijn de effectieve jaarrentes die wij hebben gehaald uit publicaties van de maatschappij (bijv. internetsite). Getoonde leenrente van persoonlijke lening is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Andere looptijden zijn mogelijk. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden over de juistheid van de tarieven en overige informatie (zie ook onze disclaimer). De hier vermelde tarieven hoeven niet voor iedereen van toepassing te zijn. Wij adviseren u om altijd goed naar de algemene voorwaarden en productvoorwaarden te kijken voordat u een lening afsluit. Voor meer informatie over onze werkwijze en verdienmodel bij lenen, klik hier.


Een lening van 10.000 euro afsluiten verdient wel wat aandacht. Een klein verschil in rente kan je over de hele looptijd bekeken flink wat opleveren aan voordeel. Lening.nl maakt het je makkelijk met een speciale vergelijking van kredieten van 10.000 euro. Je ziet persoonlijke leningen en andere leenvormen door elkaar of – naar keuze – apart.

Misschien vraag je je af wat je moet met die minimale en maximale rente. Daardoor weet je nog steeds niet wat de lening jou nu werkelijk gaat kosten. Dat klopt: er zijn veel banken die geen exacte rente afgeven. Zij werken namelijk niet met een rentepercentage voor alle leningen van hetzelfde bedrag, ze laten de rente afhangen van jouw risicoprofiel. Door een offerte aan te vragen kom je erachter welke rente ze jou precies aanbieden voor een lening van 10.000 euro.

Naast de rente voor de lening is het ook goed om te kijken hoe het zit met de voorwaarden. Die vind je achter het informatieknopje naast de rentes, of door te klikken op de naam van de lening waar je meer over wilt weten. In de voorwaarden staat bijvoorbeeld of de lening vervalt bij overlijden en of je zonder kosten extra kunt aflossen.

Heb jij je keuze gemaakt en wil je de lening aanvragen? Dat begint met een gratis offerte – bij veel van de leningen kun je die aanvragen via de knop in onze vergelijking. Zo’n offerte is vrijblijvend – het afsluiten van de lening is pas definitief als je jouw handtekening hebt gezet op een overeenkomst.